Diàleg Consuetudinari

08

novembre

Sinopsi

Diàleg Consuetudinari és un procés creatiu que parteix del diàleg entre dos artistes i les seves respectives disciplines i serà presentat en format de solo performance en aquest festival. Per dur aquest espectacle a terme hem inclòs el treball de dos artistes que ens donaran suport amb una pista música i elements sonors. La recerca d'una continuïtat en la interacció ens ha portat a la idea d'estar vivint una realitat segmentada en què constantment busquem donar-li sentit mitjançant una cronologia per assolir més sensació de continuïtat en allò que fem. En el flux discontinu de la realitat, proposem desglosar el moviment i la successió d’aquest, així com les parts del cos que el generen. Aquest exercici de desmembre tant formal com tècnic opera a mode de experimentació i permet la convergència de diverses tècniques de representació.

 

La sensació de continuïtat, en altres paraules, resulta d'el continu solapament de moments perceptuals successius. El riu de la consciència (170) Moment perceptiu. 

 

Oliver Sacks.

 

Fitxa artística

Concepte: Bernat Macià i Almudena Soullard

Intèrpret: Bernat Macià

So i Música: Guillem Sarrià i Miguel Molina

Visuals i fotografía: Almudena Soullard

Agraïments: a Cristina Valdivielso per la seva confiança i insistir en participar en aquesta edició del festival i a Francesco Scavetta per oferir-me un espai on treballar en Vitlycke Center for Performing Arts (SE). Durada: 20 minuts    
No event found!