La repetidora

Residència València/ Origen València/Caracas

Guillermo es va formar en dansa en el Conservatori Professional de Dansa de València i posteriorment realitza la formació extensió en el Centre Coreogràfic de Toulouse (França). Ha treballat amb algunes companyies i artistes valencianes com La coja dansa, Mobilitats Diverses, Aurora Diago i Santiago Ribelles. En l’actualitat treballa amb la companyia L’abocador i co-dirigeix juntament amb Mariana Sofia Valero el projecte La repetidora.

Mariana Sofía Valero va començar la seua formació a la ciutat de Caracas de la mà del Ballet de La Mar Nucli Nina Novack, Taller de Dansa Caracas i el grup Teatral Skena-te.
En 2019 realitza una col·laboració amb el grup YPuntoEnsamble per a la Galeria d’Art Nacional i al final d’eixe mateix any rep el primer premi de dansa contemporània en Pura Dansa Internacional amb el solo “Huellas”.

En el 2021 migra a València on comença el grau de Coreografia i Interpretació en dansa contemporània del Conservatori Superior de Dansa Nacho Duato. Eixe mateix any estrena “Estraperlo La festa del Silenci” en el festival Circuit Bucles. Actualment treballa com a assistent coreogràfica de la compañia L´abocador i codirigeix el projecte La Repetidora amb Guillermo Llorens.

Contact: